Kaan det här ha varit den trögaste februariveckan i mannaminne?

Tror så.

Energitanken har puttrat på med vad som känts som nära soppatorsk. Himlen har varit blyertsgrå. Och nu öser iskalla februariregnet ner. Nej, icke har inspirationen varit på topp och icke har orden flödat ur mig, tvärtom. Inget konstigt alls.

Men jag vet också, att det hela spätts på en aning … en storm av negativ energi blåser i kring mig just nu, en storm av missunnsamhet och skitsnack… sån obehaglig grej tycker jag. Så fattigt också. Onödigt och energislösande, likaså. Kära människor, gör något vettigt av er dyrbara energi, sluta skitsnacka och fortsätt kämpa för era drömmar och mål, istället.

Jag andas djupt. Fortsätter framåt. Stamp, stamp. Ner med fötterna i marken…

…Och idag är det fredag och det känns så otroligt gott!

Jag fann ett gäng soliga bilder i kamerakortet som jag tog för någon vecka sedan… medan solen fullkomligt vräkte in (ja tänk, den kaan det nu igen, efter mörkaste månadernas skugga!).. som jag tycker att vi gottar oss lite extra, medan det grådassiga pågår utanför.

Jag ska visa er en sak! Eller ni ser den ju redan!

Har ni sett?

En helt fantastisk bonad, som jag förstås fyndat i andrahand… för en liten hundring. Inte klokt, va!? Tänk sådant hantverk. Troligt är bonaden sisådär hundra år gammal.

Så vacker, visst?

Det blev så tomt där på väggen när julbonaden togs ner så då började skattjakten.. tradera är ett fantastiskt bonadstips.

Ett hem om det är gott, är livets högsta lott.

Ord som passar hemmakatterna mer än väl.

Rätt så februaritrötta är vi hela högen, så här ska fokuseras på återhämtning i helgen. Efter hemmasysslor med djuren, skola och jobb, så blir det ”Fredagsfys före Fredagsmys”. Håkan Bråkan till filmmyset ikväll. Håkan bråkan 2 är på önskan om att se på bio så förstås ”måste” vi se ettan först. En redig chipsskål har vi beställt oss också!

Vi önskar er alla en hjärtegod helg!

Emmeli

G-VMBJT57ZE4