Okej, håll i er nu! Så att ni inte trillar tå pallen, menar jag… kolavippar pga VÄRLDENS sötaste kattungar!!

Vi är förstås helt och hållet partiska, men vi äär så kära i våra fem små lurvbollar. Vänta ska ni få hälsa lite närmre!

Säg hej till nyvaken Rolf! ”Roffiga Rolf”, för honom var det inga som helst problem att ta sig fram bland alla syskon och finna maten på dirkten när han såg världens ljus.. han bara roffade åt sig och växte sig dubbelt så stor som dom andra till en början.

Ooomöjligt att fota fem små kattungar, där alla fem ”tittar i kameran” samtidigt, haha!

Men titta, lillgänget!!

Här hade Rolf kesat ihop av trötthet och Lilla, lilla, lilla Sivert, likaså. Sivert hade en tuff start i livet, men är så pigg och på bushumör nu.. men absolut, absolut minst.

De tre mellisarna.

Kajsa-Stina, Fläckis och Lilla Grå.

Fläckis och Lilla grå kan vara svåra att se skillnad på…ser båda ut som miniatyrer av sin mor på ett sätt..

..men Fläckis, heter inte Fläckis utan anledning..

.. ser ni? uppe på lilla huvudet är en stor kolabrun fläck. Fläckis är en så cool liten katt.

Kajsa-Stina.

Ord överflödiga. Får ont i kroppen. Av söthetskolavipp.

Å puh, nog med vakentid… vips är där på sofflocket bara en endaste liten lurvboll. Så himla gulligt när missesyskonen kurar ihop sig mot varandra. Nyss ätit ”pupp” och slumrar nu sött.

Bland det gosigaste vi gör här hemma just nu; gosa kattungar dagarna i ända. Att ta varsin kattunge och gosa med under nattaläsningen, är barnens favorit.

Jag kan inte med ord beskriva hur lycklig jag är över att vi får uppleva det här. Att bara snudda vid tanken att vi om mindre än åtta veckor, ska säga hejdå till gänget, nä hujedamig, det går bara inte att tänka på nu. Njuteri av nuet, ja så får det bli. Alltid en god idé!

Med det sagt, önskar jag er en god, god Kristihim-helg!

Emmeli

G-VMBJT57ZE4