(inlägget är i betalt samarbete med Västerbottenssåpa)

Hej och välkommen in till vår tvättstuga!

Här står jag och poserar men en hejdlöst ketchupfläckig liten cykelbralla. Mister ”Kan själv”, har slevat ännu en lunch och pjaa, då ser det ut såhär. Men, jag sitter lugnt i båten, för med Västerbottenssåpas fläckborttagning och alltvättmedel ordnar det här.

Innan ni kikar vidare, kan jag glädja er med att ni just nu får 20 % rabatt på hela Västerbottenssåpas sortiment (även redan nedsatta varor) om ni anger koden dromgardsliv20

Milt citrusdoftande tvättmedel, som är snällt mot dig som tvättar, mot miljön, mot kläderna (inga blekmedel i som förstör fibrerna i kläderna) OCH samtidigt; TUFF mot fläckar!

Här förbehandlar jag svårare fläckar med hjälp av fläckborttagningen.

Doserar sedan enligt angivelse och skjutsar igång tvättmaskinen.

Detta alltvättmedel fungerar lika bra på färgtvätt som på vit tvätt. Varför har olika tvättmedel när man kan ha ett och samma?

Vid vittvätt önskas möjligen en blekande effekt? Strössla då i 2-3 msk bikarbonat direkt i trumman, så får du just precis det. Fiffigt va?

Lilla brallan viskar alltså om lunch. Och lilla tröjan, viskar om en redig krasch efter utförsåkning med nosen först, i rutschkanan…. allt gick väl med lilla äventyraren… men hur gick det med kläderna?

Så rena som bara den!

I syn ser ni det kompletta tvättpaketet som just nu redan är nedsatt i pris. Med koden Emmeli20, får du alltså än mer rabatt. Jag kan bara så varmt rekommendera dig att prova dessa skonsamma produkter.

… och medan tvättmaskinen snurrade?

… så passade jag på att ordna oss skinande rena fönster på övervåningen. Med hjälp av Västerbottenssåpas Fönsterputs!

Vid grövre smuts, torkade först av rutorna med ljummet vatten (med diskmedel i) följt av denna fönsterputs. Vid lättare smutsade rutor, såsom lite flugskit.. då räcker det helt med att bara spraya fönsterputsen direkt på, låta dra några sekunder och sedan torka torrt och skinande rent, på samma gång.

Att tvätta och feja tillsammans med Västerbottenssåpa, får min inre Farmor Gertrud att dansa av glädje.

Prova ni med! Glöm ej använda rabattkoden dromgardsliv20 för 20% rabatt på hela, hela sortimentet. Gäller tom. 3/9-24.


Emmeli
G-VMBJT57ZE4