… Kan kännas himla busigt ibland. Som idag.
Vi köpte den sötaste klotgrillen vi kunde hitta, då min man är duktigt (läs; jag får damp) noga gällande miljön. En klotgrill kommer alltså i längden vara mycket mer miljövänlig än en engångsgrill. (fastän halvlitern tändvätska han hällde på kan ju inte vara såå bra? Jaja, bäst att inte säga något.. ;D)
Mysigt var det i alla fall, att inta middag på favvostranden. Halloumi till det brände i munnen, jag gillart!

Under den lite senare kvällen har vi tagit en skön löptur, och nu sitter vi uppe på Gotlands typ enda berg, som två muppar. Vi har nämligen suverän mottagning här, till skillnad från inne i gulliga kalkstenshuset.
Jag bloggar, som den bloggerska jag nu är( hahaha!!) och min hunk, han läser om alla kaffemaskiner och kaffekvarnar han kan hitta. Jag tänkte liksom att jag skulle inleda äktenskapet genom att vara den bästa frun jag kan, så jag sa ”älskling, vi kan ju köpa en kaffemaskin för bröllopsslanten”. Japp. Say no more.

Goodnatt! /lillafrun

G-VMBJT57ZE4