Nu har vi än en gång sagt ”tack och hej” till vår älsklings-Ö och det gulliga huset. Vilken tur att allt finns kvar, annars skulle jag kolavippa tror jag! Sista dagen tillbringade vi i den södraste delen av Gotland,Hoburgen heter det. Vi fikade gófika och hade det så nice! Vi stannade på ett gulligt ställe som sålde dubbelvantar.. M tyckte det verkade opraktiskt, inte jag?
På väg hem gick vi igenom ”Ladan” som är ett ställe med massa inredning och många ”vill ha” för min del. Ut med oss därifrån fick jag den sötaste ”resväskan”. Den ska få bo på något passande ställe i läggan med typ tidningar i, gulligt!!
 
Till middagen samlades vi allihopa och åt hjortfärsbiffar,tzatziki,sallad och ugnsstekt färskpotatis, så himla gott!
 
Toppade dagen gjorde vi så klart med en löptur i gryymt tempo. Jag är så himla nöjd med min träning nu, det går som hejsan!
 
Vi avslutade med en sista solnedgång för att sedan sticka hem och packa och duscha, båten gick 00.50.
Idag spenderar vi dagen i storstan hos systrarna M och M 🙂 jag ska bland annat på klänningsjakt till ett tillfälle lite längre fram!
 
Kram och ha en bra dag! (uundrar om jag ens kommer komma ihåg att jag skrivit nu? 04.37? Håller mig vaken för M’s skull som kör ifrån färjan till Ekerö!) /lillafrun
G-VMBJT57ZE4