Oj vad trött jag var i morse när väckaren ringde. Gårdagskvällen bjöd på dans på bryggan, bästa pappsen spelade, men rätt som det var öppnades himlen och världens skur kom, så vi drog hem och nattbastade och badade. Busigt va!? Och mysigt! …. Men mindre mysigt var det när vi skulle upp för att ladda för spelning, kl 11. Man blir så trött av att basta, men det gick som hejsan att spela!

Sedan har vi haft världens bästa dag nere på bryggan heela familjen (eller nästan, en syster m.fam. saknas).Sol,bad, massa varma grader i luften, god lunch, snabba båtturer med gulligaste chauffören… Toppendag!

Men nu var jag och M tvungen att bryta upp för att dra på gig nr 2 för dagen. Men vi är taggade!

Ni får några bilder ifrån dagen. Bland annat en på min papps,snart 64 år, som susar förbi efter båten ”snabben”, på EN vattenskida, eftersom han just skakat av sig den andra. Han är cool och jag vill också vara så hurtig som han om 42 år!

På återseende! /lillafrun

G-VMBJT57ZE4