Gårdagen var verkligen en maxad dag, heelt i min smak! Spelningen vi gjorde på kvällen var nog en utav våra bästa spelningar här i livet, så himla kul när man lyckas göra sig själva nöjda också! ..vi är, både jag och M, rätt självkritiska! Men igår var vi grymma 😉

Direkt när vi kom hem stack vi iväg på 7 km löpning, och jag hade bara bestämt mig för att jag inte skulle ge mig, jag kämpade med att hålla i tempot i alla backar, och jag klarade det!!.. såå galet nöjda vi var när vi kom hem! Självklart lite styrka efter, viktigt! Bland annat ”Plankor” i alla dess former, såå bra!

Som avslutning på dagen åt vi aasgoda kantarellmackor, (ett litet gäng ur stora gänget hade varit och plockat när vi spelade) och såklart bastade och kvällsdoppade vi oss!

Idag brummar tvättmaskinen för fullt, regnet är i luften men vi njuter av en slappardag. Vi har inte riktigt bestämt oss vad som händer idag, mer än att vi tvättar och betalar räkningar, tjohoooo… 😉

Glad måndag på dig! /lillafrun

( den ena bilden är ifrån soliga söndagen, sommarbild. den andra är ifrån denna regniga måndag. Båda lika vackra!)

G-VMBJT57ZE4