Kvällen blev allt annat än lugn. Jag och M drog av ett svettigt tabata-pass i grymt fuktig luft. Vi var dyngsura när vi var klara. Hopp in i duschen och sedan snabbt iväg till Nordingrå kyrka. Så typiskt när man tagit det hur coolt som helst hela dagen, så blev det tokstressigt mot slutet, men det var det helt klart värt. Oj oj oj och wow!!! Vilken konsert vi var på. Kusin Emanuel med vänner ifrån musikalskolan i London, gav mig goosebumps! 😉 superbra och megaproffsigt, jag är såå imponerad och varm i hjärtat. Vi fick nämligen höra den låten som Emanuel skrivit till oss i samband med bröllopet, och vi är så lyckliga över den. Tack E! <3

Nu är det snart läggdags, imorn är det ny vecka med nya äventyr! /lillafrun

Jag bjuder på en bild ifrån vår bröllopsdag! (fotograf:Cecilia Lundmark)

G-VMBJT57ZE4