Älg, Stor, hårig, ögat, hög, ”nej!!”, glaskrasch, splitterdusch ”Martin lever du? mår du bra?”, ”Det gick bra, det är lugnt, sitt still”. Älg. Stor, hårig, ögat, hög, ”nej!!”, glaskrasch, splitterdusch…ja ungefär så här går tankarna. Nattens sömn mot denna torsdag, var väldigt orolig. Både jag och M har drömt om vår mardrömsnatt.

Men vi mår rätt bra idag, M har jobbat som vanligt och jag har varit och andats friskluft i skogen med Storan, så skönt, och några kantareller fann vi också.

Ikväll har jag och M haft sommarens sista ”musik i sommarkväll”, i vår hemkyrka dessutom… Speciellt, tacksamt, varmt, hemma, kända ansikten i bänkarna, glada föräldrar, mysig stämning, underbar liten man. En lycklig stund och vet du, det var skönt att spela och sjunga. Vi tänkte på annat under en stund. Det var skönt.

Älg,Stor, hårig, ögat,”nej!!”…. Ja, tankarna och bilderna kommer nog sitta fast ett bra tag. Men sakta suddas ut.

Imorn är det fredag. Jag ska försöka få bort glaset ifrån mina skor. Kände idag när jag klev i dom att det gjorde ont, och blev då åter igen påmind om att det hänt på riktigt. Det känns ju bara som en elak mardröm som vägrar släppa. Jaja, vi mår bra, jag är så kär så jag spricker och imorn är det veckans bästa dag. Häftigt!

/lillafrun

G-VMBJT57ZE4