… Det härdar! Är det så? Eftersom jag heter tjurig i mellannamn så körde vi (jag, storan och mor) en skogsrunda idag igen, med 5 liter hallon och 1 toksnabb liter blåbär som vinst. Men nu tror jag att det får vara nog på hallon- och blåbärsfronten! 😉

Annars då? Jovars, jag är vid gott humör och längtar till morgondagen. Jag ska till min favvo-frissa nere i Storsundsvall och vad sa du? OM jag är shoppingsugen? Ja! Och mannen ska iiinte med, bara jag och Storan. Detta kommer sluta fantastiskt! Hur mycket och överhuvudtaget huur jag ska klippa mig vet jag inte. Jag förstår att du är lika spänd och exalterad som jag….lovar att visa bild!

Förövrigt är det miiin dag idag, fick ett gulligt sms av M tidigare idag, lite kuligt faktiskt. Grattis till dig också! …om du är vänsterhänt alltså!

Glad måndagkväll! Oj. Jag ser hallon vare sig jag tittar eller blundar.

/lillafrun

G-VMBJT57ZE4