Yeah, vilken dag! Som vanligt kan vi aldrig vara borta lagom-länge i stan. Vi kom hem för en timme sedan typ.. Och vi åkte i morse.

Klippt är jag, och lika nöjd som hårkapet, för det blev en bra bit som klipptes av! H&M, lagerhaus, åhléns, IKEA och frisersalongen har tjänat pengar på mig idag, kul för dom! 😉
Lite ditt och datt till både mig själv och lyan blev det.. Tänkte i morse att jag skulle kolla på något till M, då han som en gammal morfar till och med gav shoppingpeng till lillafrun, men jag glömde!!!! Vilket as jag är. Så… Han fick rosa ljus och turkosa köksmått, ja vadå? Bättre än att jag skulle säga till HAN att jag hade GLÖMT. Å näääj, hoppas han inte läser här. Det gör han inte, för han säger att han redan vet om allt jag gör. Trodde han ja.

Men vet du! Ibland får jag en idé om något jag vill och några sekunder senare bara måste ha. Senast var det en gungstol och en mormorsfilt. Gungstolen kom M hem med för någon vecka sedan och idag när jag kom hem ifrån stan så hade ett paket kommit.. Med en mormorsfilt som M budat hem på en aktion. Jag har sett flera aktioner och då har filtarna varit lite si och så och mycket använda men den här var precis ny och oanvänd, I’m happy!! 260 rutor, orka! 😉 …så av dagens shopping är mormorsrute-filten min favorit!

Hoppas du haft en bra tisdag!

Kram /lillafrun

Bilder på: gammfrillan, mina för dagen nyinvigda jeans,nyfrillan och filten!

G-VMBJT57ZE4