Nu börjar den minsann att krypa i mig, rastlösheten. Jag skulle helst köra ett backintervallpass, springa tre varv runt inte vet jag och tabata och ja du hajjar…Liiite överdrivet beskrivet men jag försöker alltså säga att jag känner mig frisk och vill träna. Men det ska jag självklart inte göra, min kropp känner sig ju bara pigg jämfört med i helgen, när jag var tvärdålig. Hursomhelst så behöver jag en riktig vila ifrån träningen, det var längesedan jag hade det. Nu när vi åker utomlands gör det sig ganska naturligt. Jag vet hur jag brukar må av att t.ex. springa i sol här i Sverige.. Väderleken för nästa vecka visar 30 grader och steksol, baaada!!! 🙂

Men gosse vad jag svamlar!
För övrigt mumsar jag på god kvällsmacka och iskall mjölk med mammas goda nykokta hallonsylt i, sanslöst gott!

Jag och mannen har ikväll legat i hammocken och filosoferat. Trots att jag tagit det lugnt idag är jag ändå toktrött.. Så snart masar jag till sängen. Godnatt! /lillafrun

G-VMBJT57ZE4