…jag älskar det. Det stora i det lilla. Som idag, när jag uppskattade en tur runt tommelmon (byns standardrunda) hur mycket som helst. Solen gassade och jag kände att kroppen mår bara bättre och bättre.
Att vila behöver inte vara att ligga tokstill i en säng. Det beror ju helt på hur man mår. Idag var min vila bland annat en skön prommis!

Vilken galen värme det har varit/ är idag! Jag spenderade dagens första timmar inomhus. Jag storstädade päronens kök och drog en runda med trasan överallt när jag ändå var på G, oh vad mamma blev glad när hon kom hem. Dom missade soltimmarna brydde jag mig inte i… Uundra varför? Hihi

Mannen åkte till stan efter jobbet för att gå till frissan och köpa lite grejer inför resan. Jag tänkte ”jag stannar hemma så gör jag inte av med några pengar”, men jag kunde tydligen shoppa över telefon också…Jag är ett hopplöst fall!

Nu ska jag återgå till att spreta på tårna i skön sommarkvälls-sol. Det stora i det lilla…

Hoppas du har en bra dag!

/lillafrun

G-VMBJT57ZE4