Tjohooo wöhöööw äääntligen blev det den 18e augusti! Vi är på väg, on the road mot Arlanda,hela la familia! Troligtvis kommer det bli prutt-dåligt med blogginlägg under kommande veckan, men du väntar på mig tills jag kommer hem hoppas jag! Jag verkar ha många trogna läsare, bara snälla och gulliga,som säger rara saker. Du gör mig GLAD! 😀

Ta hand om dig så hör jag av mig så fort jag kan!

Ps. idag var jag och mannen i tidningen, efter en spelning ifrån förra veckan. Känns fortfarande galet att läsa och förstå att vi nu är paret Lindström… ”Du bytte Hed mot Lind och Martin får din kind”, var en textrad ur familjens uppträdande på bröllopsfesten.. Fiffigt! Varför gå emot strömmen liksom… Ds.

kram! /lillafrun H. Lindström

(Bilder: nymålade semestertår, med hiskeligt långt mellan tårna… Mamma har alltid sagt att det är bra, ingen risk för svamp mellan tårna. Å guu va bra….
En bild på Hunkson som äter frukost och läser tidningen
Och till sist en bild på paret Lindström. Blir helt pirrig av att säga så och kolla på bilden!)

G-VMBJT57ZE4