Åh, okej nu ska jag berätta för dig.. Jag har drygt 1000 bilder ifrån veckan så det kommer nog bli några bildregn… Hoppas det känns ok? 😉

Denna resa, till Kroatien och ön Brac har mina svärföräldrar helt galet storslaget bjudit med oss ungdomar på, vi har alltså varit M’s föräldrar,hans storasyster och pojkvän och vi… Och vi har haft en en fantastisk vecka med määängder av sol och bad.
Det började med att vi kom till vår lilla bungalow 50 meter ifrån stranden, som var suuperfräsch, dock saknades ett rum… Då fick svärpäronen ett fint hotellrum och vi allihopa fick all inclusive hela veckan som kompensation. Fattaru vad nice!? Helt galet. Vi har mått som prinsar och prinsessor hela veckan.

Detta resemål rekommenderar jag varmt! Lugnt och mysigt, med nära till allt, heelt perfekt enligt mig. Hela veckan har vi haft 30 grader i vattnet och 35 i luften.. När solen gått ner var det kring 30 grader. Tror du vi frös inatt när vi kom hem? 😉

Vi börjar såhär… Kram på dig förresten, jag har saknat att skriva och berätta för dig!

Du får se några bilder från vår bungalow, söta familjen L, strandbilder… Alla ifrån dag 1!

/lillafrun

G-VMBJT57ZE4