Vi hyrde bil under dag 5, och åkte omkring på ön. Kära hjärtanes vilka smala vägar och ljuvliga vyer åt alla håll och kanter. Vi åkte bland annat till en by och var precis påväg utför en superbrant megasmal väg när vi får möte av en stor traktor… Till saken hör att bilen var väldigt svag och pappa L körde mestadels på ettan och tvåan…Det var spänning på hög nivå när vi skulle backa uppför, men det gick bra!
Sen var vi mitt i ingenstans på en djurpark. Det var otroooligt varmt och vi alla var nog lite solstingiga. Jag höll totalt på att kissa på mig av skratt, det kändes som om vi var ”svensson svensson ute på solsemester”. Där gick vi i värmen och kollade på djuren. Väärldens sötaste åsneföl, groteskt feta grisar, en stoor struts.. Var några av djuren.
Vi mellanlandade för att sola,bada,fika och äta lunch. Så himla skönt att bada!!!
Vi duschade och snyggade till oss innan Vi avslutade dagen på en jättefin och mysig restaurang, med goood mat. En toppendag helt enkelt!
/lillafrun
G-VMBJT57ZE4