Oj vad jobbigt det blev igårkväll… Mycket jobbigare än vi båda kunnat ana. Att åka bil i mörker alltså, omringad av maaassa ”varning för älgpassage”, ”viltstängsel upphör” osv. Men till slut var vi hemma, lyckliga!

Just nu är det ett kaos utan dess like i lyan. I våras när vi åkte hem var vi nämligen tvungna att tömma vårt förråd för att vi nu i höst skulle få ett nytt och bättre. Så vi har alltså hela förrådet plus all packning (full bil och fullt släp) utspritt i lägenheten. Huu.. Jag vet inte var jag ska börja… Just nu står bruparet, tårtdekorationen, i köket ihop med en ljusgrunka ifrån Gotland, tillsammans med ytterligare en kanna som vi fått i present. Vardagsrummet kan man skratta åt. Skratt är ett bra vapen, nu kör vi! Haha 😉

Jo! En sak till! Som den träningsnörd jag är så var jag lite orolig över hur jag skulle kunna göra mina tabata-pass nu när vi inte har någon trappa nerifrån lilla balkongen… Enbart en stubbe som trappsteg. Men tror ni inte på sjutton att alla har fått trappor nerför balkongerna… Vaktis som varit i farten. Så sanslöst bra!! Tjoho 😀

God torsdag! /lillafrun

G-VMBJT57ZE4