…älskade familj, jag älskar er! Tack för en magisk sommar och tack för i helgen- såå mysigt avslut på sommaren 2012.
Nu tänker jag stoppa alla minnen i små askar inom mig, och leva på dessa under resten av dom kommande, liiite mindre somriga, månaderna. 🙂

Egentligen började mitt sommarlov lite i smyg i maj när vi åkte till Norge, sen åkte vi ganska direkt till Stockholm på storasysters examen och även min och mannens svenhippa. Vidare ifrån Stockholm hem till höga kusten för att tokplanera och piffa för bröllop. Direkt efter art vi gift oss,åkte vi till huset på Gotland, vår bröllopsresa. Hemåt igen för att jobba, spela och sjunga. En tisdagkväll hände det, det där som inte får hända,Vi krockade… men det gick bra. Det gick bra. Två veckor senare åkte vi till Kroatien. Sedan ett par dagars ihoppackning hemma, sedan upp mot Piteå för att, ja du vet, komma till rätta med alla grejer som fladdrat i 3 månader. Som avslut maxade vi med en helg i Umeå med ett bröllop utöver det vanliga. Nu, är vi hemma i läggan igen, och här tänker jag stanna. Ett bra tag. Några frågor på det? 😉

/lillafrun

G-VMBJT57ZE4