Hej torsdag och hej mina bloggisar!

Idag har jag inga lektioner utan studerar på egen hand.. Det vill säga att jag åt lång och mysig frukost med M, intog kaffekoppen under täcket, pussade mannen hejdå, gjorde en ny spellista som heter ”Tjoho” och innehåller enbart låtar man blir springpepp av och sedan drog jag ut genom dörren. Förväntansfull och glad över glad musik i öronen… Men jag ska tala om för dig att det här var dom jobbigaste 7km jag någonsin sprungit. Jag sprang med känslan av maxpuls i typ 5,5 km, sedan började det släppa lite, men oj oj oj, vad jobbigt. Det var en rackarns tur att jag hade musik i öronen, bland annat en låt som vi tokdiggade till på vår bröllopsfest… Den gav mig till och med ett litet fniss mitt i alla pulsslag.
Jag hade verkligen kunnat lägga mig ner och vänta på att någon skulle börja leta efter mig, istället spurtade jag genom däcken som finns vid elljusspåret och gav mig den på att ta mig i mål. Jag älskar att inte ge mig.

Nu väntar lunch, dusch och sedan en sväng på stan! Jag har ett paket att hämta ut! Tjoho 😉

Kram! /lillafrun

G-VMBJT57ZE4