Hejsan!

Jag har läst en utav dom två texterna till imorgon. Sen somnade jag. Sen kom Emil, vår utflugne son, på en surrstund. Sen snörade jag på mig skorna och flydde ifrån plugget.

Å tusan vad bra det gick idag, så olika det kan vara ifrån gång till gång. Senast jag sprang kändes det ju som om jag var på väg att kola. Diggade ”du måste flytta på dig” och fullkomligt mosade grisbergets backar, allt utifrån mig själv. Du springer säkert snabbare, och du springer säkert med ett längre steg men med lägre frekvens och du springer….. Ja du fattar kanske vad jag är ute efter; i dag är det så mycket som man kan jämföra varandra emellan, och det ena framstår som mer rätt och bättre än det andra. Men så är det ju inte.

Om vi bryr oss i oss själva och utgår därifrån blir det så mycket roligare. Jag älskade att springa idag. Det var jag och en utav mina investeringar till mig själv här i livet. Att låta hjärtat jobba.

Middag! /lillafrun

G-VMBJT57ZE4