Idag har det varit en typisk vardag i lillafruns liv.

Vaknade strax efter 07
En prommis
Frukost
Öva fiol/piano
Lunch
Plugg
Träningspass
Mellis
Mathandling
Middagslagning
Middag
Kaffetår
Pusta ut, kl är 21.03

(Möjligtvis att ordningen kan bytas, eller något kan falla bort eller tillkomma. Till exempel att träningen kan komma efter middagen eller inte alls. Eller att vi har lektion/föreläsning och man kanske inte hinner öva lika mycket. Men just idag var det blankt schema och enbart egna studier. Du förstår!)

Vardag…ja, men är det inte rätt härligt? Det tycker jag! Jag älskar min vardag, för att jag gör den till vad jag vill att den ska vara. Mysig,massor av tid med M, rolig, vänner, familj, träning,god mat ..
Vardagen är ju ändå fem dagar, helgen är bara två. Många lever för helgerna, men jag anser att den behöver man inte ”pöffsa” så mycket med, den sköter sig själv och blir lugn och skön av ledigheten. Typ.
Vardagen däremot, den kan man få jobba en del på för att tokgilla den. Jag tycker att det är viktigt att just TOKgilla sin vardag. 28,57 % av återhämtning kan ju omöjligt göra att man orkar traggla sig igenom 71,43% , som är vardagens andel i procent av en hel vecka!

Alltså: gör det du vet att du mår bra av,var bara med dom som är snälla mot dig och försök hitta balans i livet så att du kan njuta till 100% av livet. För vi lever ju bara en rackarns gång!!!
Och för tusan, missförstå mig nu inte.. Att pöffsa/pjoska med vardagen så att den blir i toppklass behöver absolut inte kosta en massa pengar.
Det dyrbaraste jag har gjort för mig själv idag var när jag traskade runt i ett lugnt Piteå i morse och fick världens bästa start på dagen!
Kostade: 0 kr
Värde för mig:massor

Godnatt! /lillafrun

Bild: dagens middag, tomatsoppa. Supergott, bra för studentbörsen. 5 av 5 toasters!

G-VMBJT57ZE4