Hej på er!

För min del blir det nästan ett ”god morgon!”…. Igår var jag ju så himla speedad och tankarna gick runt runt runt, inte bara om att jag ska åka till Gambia, om allt möjligt. M var borta hela kvällen och jobbade inför en maffig konsert som ska vara ikväll, så jag hade liksom ingen att bolla mina tankar med heller. För det är bara han jag vill prata med om vissa saker, du förstår nog. Seeent kom M hem och jag skulle börja svammla i nattmössan, och han lyssnade som han alltid gör. Han är bäst. Bäst bäst bäst, för mig.
Jag är supernoga med sömn och min kropp kräver sina timmar, så denna fredag vaknade jag typ klockan elva(!!!!). Ojdå oops, men jag har inga lektioner idag, så det gjorde precis ingenting.
Nu ska jag bara jobba lite supermegaeffektivt så jag hinner med mina ”to do’s” idag!

Hoppas du har en bra fredag! Och hoppas hoppas att du också har någon som alltid lyssnar och finns där när du behöver det. Det är du värd.

Kram ifrån mig! /lillafrun

G-VMBJT57ZE4