Hej kompis!

Jag och M har haft en helt underbar dag! Först var vi ute i det vackra vädret och gick med hunden Maja och lekte med henne… och låtsades att hon var våran egen.
Väl hemma körde jag ett tabatapass som höll på att ta kål på mig. Men jag märker att jag blivit starkare, det är en häftig känsla!
Därefter åkte vi iväg till våran goa vän L,(som är som en extra storasyster till mig.) där blev vi bjudna på ett fika som hette duga (bland annat blåbärsscones, jättegott!)! Fantastiskt gott och mysigt! A var på älgjakt så han träffade vi inte, men jag är glad att han är på jakt. Jag funderar också på att bli älgjägare, jag avskyr nämligen det djuret…
Vi fick inte bara brakfika, utan med oss hem fick vi också massa gott ifrån växthuset, taaack L! 😀

Gullade med baggen Benny och alla fåren gjorde vi också. Idylliskt. Jag vill också bo sådär, M också. Sinom tid. Var sak har sin tid… MEN JAG VILL ATT ALLT SKA HÄNDA NU. Ivrig på livet, det är jag det!
/lillafrun

G-VMBJT57ZE4