Hej!

Jag kom på en sak idag.. Något som nog är bra att komma på ibland och med jämna mellanrum.
Att…
…Allt är inte kul jämt. Allt behöver inte kännas helt fantastisk. Man behöver inte vara überpeppad 24/7. Man fååår känna så!

Idag tillät jag mig själv att känna så.
Det jag surrar om gäller musiken..jag grubblar och tänker ”har jag valt rätt utbildning?”, och ”hur tusan vet man nånsin om man valt rätt?”.
Jag tycker så mycket är roligt! Sedan i fredags (besökte mitt gamla gymnasium) blev jag så peppad på att läsa till något där jag får använda mig av allt jag läste och lärde mig under gymnasiet, jag blir sugen på att göra något helt annat än den väg jag nu valt… Jag leker med tanken och säger till och med ”okejdå, jag hoppar av, jag är ju ändå skitless på att öva”. Ahapp… Då var det bestämt.

Några få minuter senare känner jag..
”Men nää… Det som är så roligt med musik. Jag älskar ju att lära ut (=då borde lärare var yrket) och att jobba med barn.”
Vips står jag i ett övningsrum och bara spelar som en tok, tiden bara går och jag är lite som en annan människa.
Japp, inom kortkort tid kan mycket hända, särskilt i lillafruns liv. Berg- och dalbana…

Det bästa är, tänker jag, att om man tillåter sig själv att tänka, känna och grubbla så kan man ju förhoppningsvis komma fram till något, vad det nu än är. Men om man bara gasar på och aldrig stannar upp och reflekterar, jamen då blir man ju en robot, det vill jag inte vara!

Mina tankar, måndag eftermiddag, hungrig som en varg! Kycklingfiléer fyllda med mozzarella och pesto står på menyn, en favorit här hemma!

/lillafrun

G-VMBJT57ZE4