Hej ifrån soffan!

Yeah, det är så härligt med en kväll framför tv:n, huvudet kopplar av liksom.
Denna vecka har jag en ”mellanvecka” i träningen, för återhämtning och vila. Viktigt! Så det är ”bara” pw:s och lätt styrka som står på schemat, och dagens träning är sedan tidigt i morse avklarad, så jag passar på och njuter av vilan ikväll. Hollywood-fruarna är det just nu på tv, oj oj oj säger jag bara, skrattretande!!

Jag har även pratat med storasyster M ikväll, en lång stund. Fett mysigt! Jag tycker att hon borde komma hit och hälsa på!

Något som jag är lite sådär skitnöjd över ifrån dagen är att jag blivit ägare av ett par godingar ifrån Missoni + Lindex-kollektionen. Så snygga! OCH! 10 procent av det totala försäljningspriset går till Cancerfondens Rosa Bandet-kampanj, så samtidigt som du köper ett plagg är du med och stödjer kampen mot bröstcancer. Bra va?

Lite svammel om ditt och datt ifrån mig.
Hoppas du har en skön tisdagskväll!

/lillafrun

G-VMBJT57ZE4