Inlägget är i betalt samarbete med Royal Canin

Första veckan i april, föddes dessa fem små ljuvliga kattungar.

Mamma Sveas första kull och hon har gjort och gör det så, så bra. Fem småttingar, i ett svep.. helt orutti. Käära hjärtanes! pustar jag av bara tanken!

Här, prick en månad gamla. Diat och växt..

Förutom att Mamma Svea givit sina småungar finfin mjölk, så har vi sedan tiden var inne, givit kattungarna god ”Mamma & Kattunge-mat”, från Royal Canin. Ett speciellt utvecklat foder bland annat för att tillgodose Mamma Sveas höga energibehov under digivningen samt för att stödja utvecklingen hos kattungarna, under deras avvänjning och upp till 4 månaders ålder.

Hur bra!? Royal Canin har alla tänkbara foder, för just din katt!

Det har varit och är en så otroligt kärleksfull och häftig resa att få följa dessa små pyttiga kattliv, till att bli småstora katter, som snart snart ska flytta från gården.

Låt mig presentera….

Lilla Grå. En liten kopia av sin mor, både i sätt och utseende. En försiktig, hjärtegod liten tjej.

”Roffiga Rolf”, nneeej.. ROLFINA! Syskonskarans Storasyster.

Lilla ligans absolut största cooling. Hon föddes så, Fläckis. Och blev snabbt en favorit att gosa med.. den goda spiralen är ett faktum, efter allt gos från barnen är det här den gosigaste lillkatten vi någonsin mött.

Prinsessan Kajsa-Stina. Frågor på det? Så självklar. Absolut busigast av alla.

Och så till sist, kullens Lillebror.. han som absolut inte skulle ha suttit här idag om jag inte hjälpt honom så i början av livet. Lilla lilla Lill-Sivert.

Tiden är inne för flytt.. och nu undrar vi mest; hur ska vi klara av att skilja oss från de alla, är frågan? Tips mottages tacksamt.

God söndag och sista junidag till er, finaste följarna!Emmeli

G-VMBJT57ZE4