Halloj!

Nu sitter vi, äntligen mätta i magarna, och taggar för konserten 19.00! Vi har repat hela eftermiddagen, så det är skönt med en paus nu.

Star For Life on tour 2012, det är detta turnétåg jag och ett gäng kompisar hakat på. Det börjar här i Luleå och sedan fortsätter det nedåt i landet. Hela turnén går ut på..äsch jag är så stirrig och trött i huvudet så här får du en förklaring jag hittade på nätet: ”Star for Life är ett religiöst och politiskt obundet skolprogram som vill minska spridningen av hiv och aids i utsatta områden i Afrika. Projektet inriktar sitt arbete mot skolungdomar.” Japp, I’m still a skolungdom! 😉

Nu kör vi!!! Fullsatt och vi ska ösa järnet! Om man kan vara med och motverka hiv och aids, ja då är man det!

/lillafrun

…här har ni lilla gänget som medverkar ifrån musikhögskolan i Piteå!

G-VMBJT57ZE4