Hej på dig!

Jag bara måste få berätta om vårt ”balsam för själen”-dygn som vi varit på.

Vi har ätit så gott att jag nog sagt ”MM vad gott!!” 100 gånger inom 24 timmar. Nämen alltså, vi är så mätta och belåtna att vi nästan skäms. Köttgryta, gott hembakt bröd, äppelkaka ifrån heaven, tunnbröd/hällakaka,magisk lasagne…är EN DEL av allt vi ätit.
C’s mormor borde vara med i ”Sveriges mästerkock”. Hon skulle sopa mattan med alla! 😉
Jag och M är bortskämd med familjer som lagar supergod mat, men det är något speciellt när en mormor lagat. Det smakar liksom….mormor! MM!
Vi är så tacksamma…tack C och din fina familj!

..att ha fått en privatkurs i tunnbrödsbak av proffs är inte illa!
Ett gäng med bilder kommer här!
Degen som rörs ihop i en megahink. ”Ämnen” som ligger och väntar på att bli utkavlade. Ett urgott mitt på dagen-fika. En prommis. En man som gräddar brödet, antingen tuuuunnt bröd eller lite tjockare. Ett provsmak.. Ja lite av varje helt enkelt!

/lillafrun

G-VMBJT57ZE4