Hallojsan!

När jag kom hem idag kände jag mig lite som en blandning mellan Nasse och Ior , i Nalle Puh, du vet. Som Nasse när han säger ”nämen oj oj oj å kära nån”, med oro i rösten. Och som Ior för att jag var lite sådär mumlig och butter.
Jamen ibland blir jag så skittrött på att i vissa delar av denna värld är det bara jätterätt och superprecision som räknas. Vad gör det om man gör lite fel och bara har skitkul istället!? Nä det är fel. Allt ska vara så himla rätt och gravallvarligt.
Ja som du hör, Nasse-Ior, det var jag!

Jag tycker inte om att vara neggopeggo. Men ibland får man vara det.
Jag tycker dock inte om känslan av att jag lägger energi på fel saker. Med hjälp av världens bästa vänner, en hunk till man och ett fett nice löppass, så är jag på banan igen. Nu är jag Nalle Puh’s kompis Tiger, som studsar fram på sin svans istället för Nasse-Ior!

Ibland känns det drygt, och det får det göra. Ibland vill man göra någonting åt det. Men ibland får det bara kännas som det känns. Men som idag, var det en för bra dag att vara neggo på, så jag orkade helt enkelt göra någonting åt det.
Vilket himla svammel. Anyway, det jag försöker säga är att det är okej att bara vara och känna som man gör ibland. Men jag tycker nog att livet är alldeles för kort för att man inte ens ska försöka göra varje dag till en bra dag.

Fotade några bilder på väg hem ifrån skolan. Så vackra färger, visst?
Bjuder på lite svett också när jag ändå håller på!

Hoppas du har en bra dag!?

/lillafrun

G-VMBJT57ZE4