Hej i kvällen!

Efter en tupplur under filten, drömmandes om en egen hund, vaknade jag glad. Mannen och jag bestämde oss för att ”nä, nu skiter vi i regnet. Vi sticker ut i alla fall”. Väl ute var det helt plötsligt uppehåll, sånt flyt! Vi hade denna tur typ halva sträckan, sen hade vi både regn och ruskig motvind. Men så skönt ändå!! När vi väl var hemma igen alltså.
Jamen jag skulle ju ljuga om jag sa att denna löprunda var skön. I helgen har jag, M också, haft den galnaste träningsvärken. Det har varit en pina att sätta sig på en stol, gå upp för en trapp eller typ stänga bildörren. Men, sen i eftermiddags har det blivit bättre och vi både sprang och körde styrka efteråt.
I födelsedagspresent fick jag ett gummiband av min ”tränings-stamcell”, pappsen alltså. Huuur kul som helst och nu har vi spagettiarmar och ben.

Denna träningsdrog alltså. För ja, jag får nog kalla den för det. Jag är absolut beroende av träning och alla endorfiner den medför. Jag älskar att röra på mig och känna mig stark. En frihetskänsla!

Nu väntar middag och sedan ska vi sitta bänkande framför ”solsidan”! Tjoho!

Ha en fortsatt skön söndagkväll!

/lillafrun

Idag körde vi löpning, plus core och biceps.
Haha, vilken min alltså! 😉

G-VMBJT57ZE4