Å, äntligen blev det torsdag kväll.

Hela denna vecka har jag längtat. Längtat så till denna stund.

Jag är en riktig känslomänniska, och den senaste veckan har verkligen varit en resa, känslojorden runt. Typ, två varv.

Det började med att (för en vecka sedan alltså..)..Jag kände mig glad,sen blev jag orolig och skräckslagen, jag blev förtvivlad och ledsen, jag fick goda besked,jag blev glad igen,jag kände mig som sirap och världen snurrade runt mig. Jag sovsovsov,jag gjorde något jag länge varit nervös över, jag klarade det… och nu är jag här. Och ja, nu snurrar världen lite igen, men det är nog bara så det kan vara.

Man kan inte kräva hur mycket som helst av sig själv. Det är inte konstigt att jag känner mig lite upp och ner och ja, lite sådär.

Jag är bara människa.

Änglavakt, något att vara evigt tacksam över.

(Psst! Jag har inte glömt vad jag surrade om i förmiddags. Snart så! :))

 KRAM / lillafrun