Fredagkväll!

Ja nu min vän, nu är det dags för fredag på jätteriktigt och födelsedagsmiddag. Jag är pepp. Efter att lägenheten på något vis blev städad ifrån topp till tå och sådär härligt urvädrad och doftande såpa, så bestämde sig jag och mannen för att sätta pricken över i:et på denna dag genom ett träningspass. Jag satte ihop ett tabata-pass med sex stycken block, pulshöjande övningar blandat med styrkeövningar. Som vanligt,var det kräkjobbigt, men nu efteråt är jag sådär endorfin-fnittrig och redo för ett varmt bad i det tokskinande badkaret (min M är experten på badrumsstädningen, den trååååkiaste städningen).

För, inte kan jag väl se ut så här när jag ska på 25-årskalas? Nää..

Men kom ihåg: ”A smile is the prettiest thing you can wear…” 😉

Ha en jättemysig fredagkväll!

KRAM / lillafrun

G-VMBJT57ZE4