Tjingeling! 

Ojsan då, är klockan snart treee? Japp. Idag unnar jag mig själv en sån dag. En sån dag där man inte har koll på att klockan snart är 15 och inte typ 9.30.

Fastän nu, nu tror jag minsann att jag börjar återvända till världen och liksom hänga med i snurret igen. Jag har känt mig lite som en zoombie hela veckan, men nu tack och lov, ser jag lite klarare. Men..jag blir så sur, mina glasögon gåååår iiiinte att få rena. Hur jag än gör. Ja menar, hur M än gör. Hm, nån som har något svinbra tips? För om jag dessutom får ett par rena glasögon som vilar på näsan, ja då kan denna fredag inte bli så mycket klarare eller bättre! 😀

Här städas det och dricks kaffetår på kaffetår och funderas och tänks att ja omväxling förnöjer ju så ja vi tar såpa idag, istället för ajax, och så laddar vi för att snart komma ut i friska luften igen, för idag mina vänner bjuder Piteå på sol. TJOHO!

Har du en bra fredag?

och:GLÖM INTE TÄVLINGEN, ju fler som är med desto roligare. JU! klicka här, så kommer du till tävlingen på direkten!

KRAM / lillafrun

G-VMBJT57ZE4