God morgon soooliga lördag!

Vi har en solig morgon här i lilla staden, och det kan jag faktiskt inte minnas senast vi hade. Jo men du läste rätt, det är sant. Sol. Så tacksam.

Vi var på en så hiimla god och trevlig 25-årsmiddag igår. Jag såg ut såhär

Jeans Gina Tricot | Tunika Bondelid | Skor Scorett

Tunikan är i plysh/velour/stryk-åt-rätt-håll-och-den-är-jättemjuk-tyg?, skitmysig. Med knyt i ryggen. Skorna,riktiga kalasskor, jag föredrar ju i 99 fall av 100 skor uuutan klack, men ibland är det roligt med styltgång. Det bara är så. 😀

Nu tar vi lördag… äter gofrukost i lugn och ro, pussar mannen godmorgon igen, igen och igen, kryper tillbaka under täcket med kaffekoppen, njuter av en vanlig lördag. En sån helt utan planer, med blå himmel och sol.

HA NU EN VÄRLDSBRA LÖRDAG!

KRAM / lillafrun

G-VMBJT57ZE4