Hallå hallåå!

Så himla himla skönt jag har det nu. Ligger på sängen med favoritfilten på, precis ätit mellis och tänkte vila en stund, eller två.

I morse när ”ut-och-gå-alarmet” ringde så trodde jag att det var ett skämt. Vi somnade ju nyss!? Vi knatade ut i den kalla morgonen, sa godmorgon till farbröderna och väcktes till liv, steg för steg. Som vanligt var jag pigg när vi kom tillbaka hem och frukosten smakade bara bäst. Sen iväg mot skolan!

Filéandet av jättelaxen som vi fick igår, blev klart kring två inatt, så det blev färre timmar av sömn än vanligt. Ja alltså, M gjorde jobbet men jag var ju lite moraliskt stöd i alla fall… 😀  Som tur är så blev dagens föreläsning kortare än beräknat, och jag kunde öva fiol redan efter lunch och är nu klaaar för dagen och kan med gott samvete bara ta det lugnt. Fett. Nice.

Nu ska jag slumra!

Här får du en bild på en söting vi såg i morse. Jag tror den frös, stackarn.

KRAM / lillafrun

G-VMBJT57ZE4