Hej kompisar! 

Här är det en något dimmig typ som kikar in. Jag har bara inte haft en sekund över till att skriva till dig idag, och så kan det ju vara ibland. Rapportskrivningen drog igång 9 och 18 var jag hemma i lyan igen. Rapporten är klaaar och det gick som hejsan med fioleleverna och joda, min fiollärare tror gott om mitt val av yrke. Det vill säga, handledningen gick bara bra!

När jag har haft mina elever så känner jag ”yes, jag älskar att undervisa!”. Det är minsann en himla tur att vi får lite verklighetsövande, genom våra metodikelever. Det är lätt att man glömmer vad man egentligen utbildar sig till, när vissa föreläsningar faktiskt inte alls handlar om mitt framtida yrke. Ja, så kan det faktiskt vara. Så som idag, när jag fick undervisa, blir jag lite extra glad när jag kommer på ”ja just det ja, musiklärare var det ja. Jag ska ha kul med musik tillsammans med barn och ungdomar,så himla härligt!”.

Om en vecka har jag halva pluggtiden gjord. Hälften kvar alltså… vips så har det gått 4,5 år! Tack vare världens bästa vänner så knatar jag mig igenom  både dom jobbigare och dom lättare stunderna i plugget. Tack bästaste ni!

Nä. nu ska jag fortsätta mitt soffhäng här. Idag har vi en riktig vilodag ifrån träning,och tar det bara lugnt… välbehövligt!

KRAM ifrån surriga mig! / lillafrun

 

G-VMBJT57ZE4