Hej på er!

Här är ljusen tända i hela lyan och jag laddar för soffan och finalen av ”Kockarnas kamp”. Förresten, doftljus, det kaaan ju kanske vara bland det bästa som finns? Jag hoppas på ett ikea-besök nästa vecka, och då ska ljus-förrådet fyllas på.

I eftermiddags stack jag ut och sprang, och det var så himla härligt. Ja idag tyckte jag det, ifrån start till mål. Jobbigt såklart, men det är ju bara en sån befriande känsla att springa. Jag sprang på elljusspåret,mötte inte en kotte,ljuset för dagen höll på att försvinna och det var bara jag och stora skogen. När jag kom hem fortsatte jag med olika varianter av plankor och ett par övningar med gummibandet. Sen hoppade jag i ett varmt bad. Oj, så härligt!

Nu mår jag som en prinsessa, och ren är jag också och full med mat i magen och med en hel kväll av mys framför mig.

Har du haft en bra dag?

En ruggigt dålig bild. Men ack så mycket pepp det är i den!

Dessa ”iphone-vantar” fick jag i födelsedagspresent av M´s faster L. Så himla bra dom är! 😀

KRAM / lillafrun

G-VMBJT57ZE4