Heeej på dig!

En skön prommis i galet vackert väder, så blev det.
OCH! Nu kan jag berätta. För snart två veckor sedan skickade vi efter en kamera, på nätet, men hittills har vi inte fått någon och vi kommer heller inte få det, då det visade sig att denna sida tydligen var en fuffenssida. Som tuur var tog vi kameran på faktura, så inga pengar är inblandade. Tack och lov.
I tisdagskväll brann Jysk ner i Piteå, Jysk som är granne med Elgiganten. Vi funderade för några dagar sedan på om ”hm.. Kanske Elgiganten kör rea på deras prylar nu”. Mycket riktigt. Igår fick vi reda på att dom, idag, tänkt sälja ut allt till 50%.
Våra gulliga grannar, har också skickat efter en kamera ifrån fuffensföretaget samtidigt som vi, och inte heller fått någon. Så dom var idag huur (snälla är för mesigt ord) bästbäst som helst och köade i timmar för att köpa kamera både till dom och oss. Så… Nu har vi vår kamera. Det enda som är ”skadat” är…. Ingenting.
Samtalet jag väntade på i morse handlade alltså om detta. Antingen skulle svaret bli; ”alla kameror var slutsålda” eller också; ”yes, vi fick dom!”. Svar nr. 2 blev det alltså.
Ojojoj, jag är fett nöjd nu! 😀
Och Tack till fina C som hjälpte oss att bestämma kamera. Jag och M kan ju typ ingenting. Men vi ska nog lära oss!

Så, nu vet du både A och B! 😉

/lillafrun

20121027-152020.jpg

20121027-152146.jpg

20121027-152414.jpg

20121027-152559.jpg

G-VMBJT57ZE4