Hejjj!

Jag älskar verkligen veckan 44. Varje år älskar jag denna vecka, lika mycket. Oftast jobbar jag för att kunna ha ett ”lov” då, fastän man inte har det på högskola och bla bla bla. Jag har ju päronens piano och felan är med mig hem, så det enda jag har att göra är ju att öva, och det kan jag ju göra typ var som helst, jag behöver inte vara i skolans övningsrum. Rapporten och alla inlämningsuppgifter är ”check check!”. Planering och framförhållning, himla bra grejer. Det är inte alltid man lyckas… men när man väl gör det; vad himla skönt det är då!

Vet du! NU HAR JAG KAMERAN I MIN HAND. Äntligen! Och jag tycker redan att det är hur kul som helst,nästan löjligt roligt, trots att bilderna blir suddiga och mörka eller på tok för ljusa eller bara alldeles alldeles.. underbara!

Vännerna E och C var snälla och tog med kameran ifrån vår lilla stad i norrnorr, när dom i morse hoppade på tåget hit till stan. Tack snälla för hjälpen! <;3

M knäppte en bild på mig nyss och sa du ser så ung ut. Vad tusan.. ”ser så..” ….

Här har vi intagit eftermiddagskaffet med obligatorsik bulle till. Huur gott som helst! Och, det är ju bara v.44 en gång om året. Och den veckan är värd sina bullar.

KRAM / lillafrun

G-VMBJT57ZE4