Å. Att komma hem till en varm lya. Sitt eget hem liksom. Ooh, love that feeling!

Med andra ord: Vi är hemma!

Resan har gått bra. Det fullkommligt kryllar av skyltar som varnar för odjuret,älgen, men tack och lov,den höll sig undan.

Vi har hunnit packa in och packa ur och tänt ljus och sagt åh vad härligt att vara hemma och nu ska vi kvällsfika lite, sedan blir det tidig kväll tror jag minsann.

Men först! …ska jag visa dig ett regn av bilder ifrån vår gårdag:

Min mormors paradrätt var palt. Det är en familjetradition/favoriträtt i familjen och igår stod det på menyn. Jag var lycklig!

I detta vackra rum intog vi middagen och surrade ikapp.

 Är man många i familjen så finns det många hjälpredor. Lilla N, lilla gubben, var så duktig och hjälpte till. Ja, pappa C också förstås! 😉

Jag rullar paltar och lägger dom i kitteln.

Männen pausar lite över en skvätt glögg.

Storasyster M och jag kramas….….och testar på några tuffa övningar. Denna övning diggade jag fett. Som ni ser håller inte M i mitt högra ben. Tanken är att behålla stabiliteten hela tiden och inte falla neråt åt något håll. Jobbigt men rooooligt! 😀
Till slut blev dom där rackarns potatis/degklumparna klara… muuuums!

Mycket smör. Mycket mjölk. Liiiite lingonsylt. Precis så. Precis så ska det vara.Några timmar senare, när palkomat lagt sig en aning, då åt vi efterrätt och drack kaffe. ooh så gott! Cheesecake med hallon och passionsfrukt. Galet gott!

 

Älskade familj! TACK för igår! <3

Mina vänner, vi ses imorn! Då är det måndag. Coolt!

KRAM / lillafrun

G-VMBJT57ZE4