Oj, vad dagvill jag kände mig nu. Men jo det är ju tisdag och kväll. Just det!

Jag har rätt nyligen kommit in genom dörren. Efter jag smält middagen så drog jag på mig typ tusen lager och cyklade ner till gymmet. Körde spinning i 60 min. Åt en mandarin. Sen cyklade jag hem igen. Haha, du kan kalla mig den galne cyklisten! …eller också bara en träningsglad en! 😀

Jag är inget big fan av mörker, särskilt inte när jag är själv. Jag hinner tänka alla de möjliga tankar och fantisera om äckelgubbar och monster och allt möjligt. Ooh så skönt det var när jag var hemma igen!

En koncentrerad typ, på väg ut i mörkret!

Hoppsan! Jag har pratat med mamma, och det tog en stund. Åh, min mamma är bäst. Du får alltså tänka att jag skrev till dig för en bra stund sedan! ok? 😀

GODNATT!

KRAM / lillafrun

G-VMBJT57ZE4