Idag är det pappas dag. Farsdag. Jag önskar såklart att jag vore sådär kram-nära dig, Pappa, och kunde krama och pussa på dig sådär så att du nästan blir less. Men, Du vet ju varför jag gör så… det är för att jag älskar dig så in i bomben. Ju! Nu är jag inte kram-nära, utan istället på ett 40 mils avstånd. Men det går bra det också, snart ses vi ju igen! Så..

GRATTIS ÄLSKADE PAPPSEN PÅ DIN DAG! 

Det finaste en far kan ge till sina barn, är att älska deras mor. OCH det, det gör du verkligen.

Jag älskar er båda så makalöst mycket. Mina päron <3

Hela familjen… eller vänta, det fattas åtta barn 😉 Pappsen till vänster, ”Stolt som tuppen!”

Mina älskade föräldrar, mina tre vackra systrar och så Jag :D.

Cool-pappa!

Pappa är även världens bästa morfar!

Och världens bästa svärfar!

Tacksam är jag, som har det så bra med en så fin familj. Kram till er alla, men en extra STOR KRAM TILL PAPPA (kram ifrån lillan!)!

/ lillafrun

G-VMBJT57ZE4