Å. Mätt i magen och på gott humör.

Allt annat än vad jag var för 20 minuter sedan. Lillafrun kan även förvandlas till lillahäxan ibland, typ när hon är hungrig. Mm..så är det!

Usch vad omoget kanske du tänker? Att ”förvandlas” sådär. Och ja, något annat påstår jag inte. Men,ibland, kan det vara skönt att släppa allt vad moget heter och bara bli barnet för en stund. Idag tog jag apostlahäsarna till skolan, åt lunch med M och vännerna, och där blev vi kvar. I en soffa på kåren, gapskrattandes åt alldeles fantastiskt underbart barnslig humor. Men så galet skönt det var att bara få skratta tills sminket, ja det lilla jag orkat kleta på mig idag, var runt hela ansiktet. Vänner som man kan prata med om allt och skratta med, det är ju bara för underbart!

Jag lovar, jag fick lite ”skolnyttiga” saker gjorda också innan jag traskade hem igen, med handen i min älskades.

Direkt när vi kom hem åkte vi ner på stan och postade brev,hämtade ut ett stort och efterlängtat paket och till sist köpte vi två ”korvar” med risgrynsgröt. Jamen ibland orkar man bara inte ställa sig och laga värsta middagsmaten, idag var en sån dag. Och dessutom var vi sugna på risgrynsgröt. Massa kanel,en hemma-tekaka med korv på och mjölk till alltihopa. så GOTT!

Jag tog stigen till skolan idag. Jag tycker om att gå den vägen. Mysigt liksom.

😀

Risgrynsgröt. Snart tänker jag nog börja kalla den för tomtegröt. Men jag väntar lite till.

HA EN SKÖN KVÄLL! 

KRAM / lillafrun

G-VMBJT57ZE4