God morgon!

Här är man igång med dagen, jamen verkligen igång, liksom. Känner riktigt hur det spritter i benen, jag fullkomligt flög upp ur sängen i morse. Idag känner jag mig pigg och full av ork och energi till att ta tag i aaaalla saker jag har att göra.

Eller vänta, hur var det nu då.. egentligen?

Jo. Jag raglade upp ur sängen, mötte en svartklädd man i hallen. Aha, det var min man och vi är visst på väg ut genom dörren, NU faktiskt. Oops,somnade en sekund. Väl ute kommer vi rätt snabbt på att om man blundar med ena ögat känns det som om man sover till hälften. Vi vinglar vidare,säger HEJ HEJ glatt till damen som vi alltid möter. Ooh, det tog på krafterna med ett så entusiastiskt HEJ HEJ. Min kropp värker, jag har sådan träningsvärk så det känns nästan som om något pajjat i mina lår. Vi möter farbröderna, GOD MORGON. Vi passerar en stressad mamma som försöker få sina trötta barn in i bilen, MEN SLUTA NU, NU ÄR DU SÅDÄR JOBBIG IGEN, säger hon till ungen. Jag råkar mumla tyst för mig själv å fy vad jobbigt . Å DU som vill ha barn, kontrar M fort som ögat. Ja, så småningom ja, kanske inte just NU, just IDAG. Traskandet fortsätter, vi är överens, var sak har sin tid. Några hundra meter kvar. Aah, äntligen.. vi är hemma igen.

Jag fixar mysfrulle med tända ljus. Öppnar ett nytt kaffepaket, det luktar så makalöst gott. Idag blev det ett mått extra med kaffe, behövs liksom. Värmer lite hallon som vi kan dränka filen med. Äter. Mumlar. Gäspar.

Alltså, nu är det inte lätt, när det är kolsvart när man kliver upp och mitt på dagen börjar det gå från ljust till kolmörker, ja om det ens blivit riktigt ljust överhuvudtaget, på heela dagen.

Vad gör du för att hitta kraft och energi?

 Varma hallon. 

Full kaffeburk = lycka

KRAM / lillafrun

G-VMBJT57ZE4