Tjohoo, FREDAG!

-å tack gode Gud för det!

Idag har du en något piggare typ som befinner sig bakom orden. Det är fredag och då är man liksom pigg och glad i hela kroppen bara för att. Det är så.

Morgonens walk var den halaste runda jag någonsin gått. Alltså, hela Piteå är en endaste isgata. Vi gick mestadels på sidan av vägen, på det gröna (gröna?!?! November, var är snön?!) gräset. Men även där var det halt. Konstig känsla och väldigt jobbigt blev det att gå när man spänner sig i hela kroppen för att man är så rädd att ramla. M var såå nära att dratta på rumpen, men tack och lov hade han en stark fru vid sin högra sida som lyckades ta i och RÄDDA HONOM! Wööhööw säger jag bara! Mrs. Tabata visar sig 😉

NU ska jag bara sörpla i mig sista kaffeslurken, som är kall för att jag gör tusen saker samtidigt, och sen sätta igång med dagens att göra-lista. Och sen spelar jag julmusik så det står härliga till också, inte mannens favoriter precis. Samma låtar om och om och om igen, dessutom. M säger att jag är som en jobbig liten fluga som man vill slå med tidningen. Jamen då blir jag lite ledsen. Och sen fortsätter jag, på samma vis. (hihi)

Ingredienserna till morgonens frukost-smoothie!

Makalöst gott!

VI HÖRS LITE SENARE!

KRAM / lillafrun

G-VMBJT57ZE4