Jahapp..

.. och plötsligt skulle jag ut och hitta en minigran att ställa i tomma vasen på köksbordet och gärna ett gäng kottar att lägga runt ett ljus och det skulle ju helst ha skett..igår! Att det var mörkt och klockan var efter 21 en trött tisdag, och kväll dessutom, det gjorde saken bara lite mer spännande.Mannen stöttar mig i allt, vad än det gäller. Ikväll gällde det-..gran- och kottpåhitt.

Det var en gång en flicka och en pojke som tog sin bil,vilken var rustad med extraljus som lyste upp cirkus 7000 meter framåt och åkte ut på kvällsäventyr. Fullt påpälsade med täckbyxor, och täckjackor. Med sig hade dom en såg och en ficklampa. När dom hade åkt så långt att vägen till slut inte var någon väg längre, den tog slut, höll flickan på att göra i brallan av tanken på att en älg kunde sticka trynet emot rutan vilken sekund som helst, eller att typ spök-ulla nog stod utanför bilen…

Med bilen på,och med extraljusen riktade rakt in i skogen, tog dom (läs:pojken) mod till sig och klev ur bilen och knatade in i skogen. Och vet du? Dom hittade den gulligaste av minigranar och ett gäng kottar i den där perfekta brunfärgen. Tack och lov.

Snipp snapp snut, så var sagan slut.

Gull-granen.

Tallkottaj,min favvojiit. 😉 (-Sid/ Ice Age)

GODNATT!

KRAM / lillafrun

G-VMBJT57ZE4