Och där tog vi helg.

Efter lunch stack jag upp på skolan för ett par lektioner. Båda var inom ”Gambia-kursen”. Vi spelade Djembe under en av lektionerna och det var hur kul som helst! Jag börjar så smått inse, på riktigt, att jag ska till Gambia snart. I tre veckor. Skräckblandad förtjusning.

I eftermiddag har vi sprungit på stan, tillsammans med resten av Piteå. Ja men (varning,norrländska) nå så fruktansvärt vad folk. Just det, det är löningshelg. Det bara kryyylllade av rollator-rally-typer och såna som inte aaalls hade bråttom. Helt rätt egentligen, man ska inte ha bråttom, det är bara dumt. Bara dumt. Man ska njuuuta dagen och andas djuuupt. Men va fasiken, jag hade inte tid med det då.

Djembe!

Nu har vi  i alla fall hunnit landa hemma en liten stund, och ätit godgod tacos och pustat ut och sagt Mmm vad gott för att det på något konstigt vis alltid är gott med tacos. Bara det inte blir för ofta.

Men NU är vi minsann på väg ut genom dörren igen; inflyttningsfest för två finingar står på agendan. Trevligt värre!

HA EN SKÖN FREDAGKVÄLL, njuuut! 😀

KRAM /lillafrun

G-VMBJT57ZE4