Såhär var det: för ett tag sedan låtsas-muttrade jag över att jag inte hade någon namnsdag. Mitt förnamn är borttaget, men däremot finns mitt mellan-namn. Men det är aaaaldrig någon som kommer ihåg det, inte ens mamma som heter samma namn i mellan-namn, (K a t a s t r o f, jag vet)  Men i alla fall.. det är ju lite mysigt att komma ihåg varandras namnsdagar, min farmor var en hejjare på det. Hon uppmärksammade alla.

Jag har precis kommit in genom dörren,jag nästan kryper in för att jag är så slut i kroppen efter träningspasset, möter en sån där finurlig blick och ruffsig kalufs, jag har nämnt den förut. Ett ljus är tänt i hallen och M har ena handen bakom ryggen. Han har alltså börjat toktända ljusen när han hörde att jag var påväg in genom dörren,och gömmer tändaren där bakom. Bara där, smalt jag.

Sen säger han; har du varit in i sovrummet? ööh, Nä.

Där ligger det här:

Ett paket. Alltså ååh, jag får ont i kroppen. DU GÖR MIG GALEN,M!

 Grattis i efterskott på mellan-namns-namnsdagen sa han,(ingen av oss vet när den ”rätta dagen” egentligen är, hihi).

I paketet låg en skiva med en utav mina favorit-artister; James Ingram. Låt nr.6 finns inte på spotify, utan enbart på youtube. Jag har lyssnat på knastriga youtube-versioner, för att jag haft denna låt i pianoläxa, men M är ju ljudtekniker och väldigt mån om bra ljud. Så vi är nu,båda två,väldigt nöjda.

Förstå vad mycket, små ting,stora tankar och bara en obegränsad mängd kärlek kan göra för en människa.

Jag är så varm i hjärtat. Så tacksam. Jag äär så tacksam.

KRAM / lillafrun

G-VMBJT57ZE4