Vet du!

…När jag var fem och ett halvt år, då föddes mitt första syskonbarn. Jag blev moster. (Mina päron spridde ut sina barn rätt bra… jag är en toksladdis;)) I början tyckte jag sådär om att hon kom till världen, jag ville ju också sova i barnvagn och suga på napp. Jag hade aldrig tidigare i mitt liv haft napp, men jag bestämde mig för att börja med det,där och då, lagom till att jag skulle börja lekis 😉 . Snabbt övergick mitt ogillande till att älska, gränslöst. ”Lilla” A är nu 16 år och hon är som min lillasyster.

Jag skulle vilja att  Du hjälper mig med en sak. Hjälp mig att rösta fram henne till ”Lucia 2012” genom att sms:a;

LK mellanslag 5 mellanslag DITT NAMN

till 72006

 När du sms-röstar tillfaller intäkterna Lions Cancerforskningsfond-Umeå Universitet

… ett sms kostar en ynka guldpeng, 10 kronor… visst bara viiill man rösta typ miiiinst en gång var!?

  • LK står för Lucia Kramfors
  • 5 är hennes kandidatnummer

Vi gör två bra grejer på en och samma gång: stödjer Cancerforskningen OCH röstar fram världens finaste Agnes till Lucia! Kan ju knappast bli bättre 😀

Detta är en bild ifrån den lyckligaste dagen i mitt liv. Vår bröllopsdag. A sjöng solo, som en liten ängel! …tillsammans med en änglakör. Åh jag minns hur rörd jag var i denna stund.

På kyrktrappan. Love you A! /”Lill-moster”

KRAM / lillafrun

G-VMBJT57ZE4