Jag blir ju lite som en annan människa med mat i magen, än utan. Jag blir liksom (om jag får säga det själv) gladare,nöjdare,roligare,snyggare,smartare,trevligare… osv. när jag har stillat hungern. Mat är bra helt enkelt, och jag är tacksam för varje dag jag får äta mig mätt. Eller, jag täänker att jag är tacksam för maten varje dag, men så duktig är jag nog inte… men jag försöker att vara tacksam,för hela livet, och se ljuspunkterna,överallt, så gott det går!

Det här blev lite luddigt. Men det gör ju verkligen ingenting.

Jag tänkte nu visa dig någonting,helt oluddigt, nämligen min outfit för dagen. Jag känner mig cool. Typ som att jag ska börja dansa hip-hop vilken sekund som helst.

Titta själv:

Jeans och tröja, Vero moda.

Brallorna är inte ett dugg paj, bara på ytan. Jag är för klantig för att ha håliga jeans, jag kliver oftast i hålen då. Så dessa ”fake-håliga”,med helt jeanstyg under ”hålen”,passar mig perfekt!

Ja, mätt och GLAD var det va? 😉

Tröjan är hur mjuk och skön som helst, verkligen ett hett tips. Jag har den även i rostrött. Två favoriter hos mig.

Nu ska jag göra mig i ordning för att gå på konsert. Min vän sjunger och min man sköter ljudet, det kan ju bara bli succé!

HA EN FIN KVÄLL!

KRAM / lillafrun

G-VMBJT57ZE4